Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Γιώργος Γαβριήλ

UX & Loyalty Senior Manager, Piraeus Bank

Ο Γιώργος Γαβριήλ είναι διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε θέματα όπως η ανάπτυξη και διαχείριση των πωλησιακών websites της Τράπεζας Πειραιώς, το ψηφιακό marketing, το social media marketing και η πιστότητα των πελατών της Τράπεζας. Μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και εξέλιξη του yellowday, μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας προσφορών με αιχμή του δόρατος το κινητό τηλέφωνο.

Η πλατφόρμα αυτή φιλοδοξεί να φέρει κοντά τους τελικούς χρήστες, προσφέροντας τους μια νέα μοναδική εμπειρία αγοράς με σύγχρονες μεθόδους όπως το gamification και τους εμπόρους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να στοχεύσουν ειδικά κοινά με below the line τρόπο και να αυξήσουν το footfall στις επιχειρήσεις τους, προσεγγίζοντας τον πελάτη την πιο κατάλληλη στιγμή με βάση τη γεωγραφική του θέση.

Ο Γιώργος Γαβριήλ συνδυάζει σπουδές στον τομέα της πληροφορικής (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ) με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), που του παρέχουν τη δυνατότητα να μπορεί να κατανοήσει και να συνδυάσει την εμπορική διάσταση με τις απαιτήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας και πωλήσεων.

Ομιλητές

International keynote speaker Régis Lemmens Είναι µέλος της ομάδας ειδικών της Impulse Brussels, του οργανισμού που ίδρυσε η βελγική κυβέρνηση µε έδρα τις Βρυξέλλες, ο οποίος έχει ως αποστολή την υποστήριξη υπαρχουσών ή νέων επιχειρήσεων. Είναι οπαδός της δημιουργικής προσέγγισης στην επιχειρηματικότητα και βοηθά εταιρείες στην ανανέωση και τον επανασχεδιασμό των διαδικασιών πώλησης, µε στόχο την ανακάλυψη νέων μεθόδων προσφοράς προστιθέμενης αξίας στους πελάτες τους.
International keynote speaker Steve Clarke Μέλος της elite team των business mentors, σύμφωνα µε την The Entrepreneurs Business Academy (The EBA) του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανακάλυψε την κλίση του στις πωλήσεις σε ηλικία 18 ετών. Έκτοτε, εµπλούτισε την εμπειρία του σε διάφορες επιχειρήσεις, πριν δημιουργήσει τις δικές του. Η τελευταία του επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα σε μόλις 8 χρόνια είχε κύκλο εργασιών 30.000.000 λίρες Αγγλίας!
Συντονιστής συνεδρίου Δρ. Γιάννης Καλογεράκης Έχει 30+ χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, Ελλάδα, Ισραήλ, ΗΠΑ και στις πλείστες Ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές γνώσεις του είναι μια μοναδική Ανθρωποκεντρική & Βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων, για θεαματικά αποτελέσματα και μέγιστη εργασιακή ικανοποίηση.
Keynote speaker Γεώργιος Πίττας Ο Γεώργιος Πίττας, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1970 στην εταιρεία Αττική Μελισσοκομική Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ, όπου σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
Michael R. Virardi Ο Michael R. Virardi ειδικεύεται στην εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη ατόμων αλλά και οργανισμών και είναι ένας από τους νεότερους εμψυχωτές Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο. Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η γνώση του τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους πιο περιζήτητους ομιλητές σε εταιρικά προγράμματα, σεμινάρια και συνέδρια.
Ανδρέας Αναγνωστόπουλος Με περισσότερα από 18 χρόνια εργασίας στον χώρο της πληροφορικής και των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε επιχειρηματικές εφαρμογές ERP, CRM, και WMS τόσο στην ανάπτυξη και υλοποίηση τους, όσο και στην υποστήριξη και περαιτέρω εξέλιξη τους, σε έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Γιάννης Αργυράκος Ο Γιάννης Αργυράκος είναι Πιστοποιημένος Customer Experience Master Practitioner και Επικεφαλής του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας OTEAcademy.
Σοφία Βλάχου Η Σοφία Βλάχου είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ στο www.timimas.gr, μια startup πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ, που προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου στις καθημερινές αγορές σούπερ μάρκετ, διευκολύνοντας τον σύγχρονο καταναλωτή.
Γιώργος Γαβριήλ Ο Γιώργος Γαβριήλ είναι διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε θέματα όπως η ανάπτυξη και διαχείριση των πωλησιακών websites της Τράπεζας Πειραιώς, το ψηφιακό marketing, το social media marketing και η πιστότητα των πελατών της Τράπεζας. Μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και εξέλιξη του yellowday, μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας προσφορών με αιχμή του δόρατος το κινητό τηλέφωνο.
Λάμπρος Γ. Γιαννούχος Ο Λάμπρος Γιαννούχος είναι Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων της εταιρείας Europa, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), καθώς και τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Στέλιος Ηλιάκης Ο Στέλιος Ηλιάκης είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Sleed, co-Founder του e-satisfaction και υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κρινάνθη Ιωαννίδου Η Κρινάνθη Ιωαννίδου είναι Online & Social Media Marketing Coordinator και υπεύθυνη διαχείρισης των εταιρικών ιστοσελίδων της Oriflame Ελλάδος και Κύπρου.
Νικόλαος X. Ιωσήφ O Νίκος Ιωσήφ είναι κάτοχος Bachelor in Business Information Technology από το Coventry University και μεταπτυχιακού τίτλου Master in Business Administration από το Leicester University. Σήμερα, είναι Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.
Νίκος Καλημέρης Ο Νίκος Καλημέρης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στον όμιλο Γρ. Σαράντης, και συγκεκριμένα στο κανάλι των Key Accounts τα τελευταία δύο χρόνια. Από τη συγκεκριμένη θέση είναι αρμόδιος για τους πελάτες του οργανωμένου λιανεμπορίου (αλυσίδες σούπερ μάρκετ και όμιλοι αγορών σούπερ μάρκετ).
Ισιδώρα Καραδημητρίου Πρόκειται για μια ισχυρή, θηλυκή παρουσία στον τομέα του training. Προερχόμενη από τον ασφαλιστικό χώρο, γνώρισε από πολύ νεαρή ηλικία τον χώρο των πωλήσεων και της εκπαίδευσης πωλητών.
Γιάννης Κεχαγιάς Ο Γιάννης Κεχαγιάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Marketing στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, έχοντας διδάξει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι Σύμβουλος Διοίκησης στη Β. Καυκάς ΑΕ και ασχολείται κυρίως με τη συνεχή ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων της.
Δημήτρης Κουτσολιούτσος Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και, στον Όμιλο Folli Follie. Υπήρξε συνεργάτης του Υπουργείου Ανάπτυξης. Εκείνη την περίοδο, είχε την αρχική ιδέα να φέρει κοντά τον παραγωγό και τον τελικό καταναλωτή.
Ιωάννης Μαραγκουδάκης Ο Ιωάννης Μαραγκουδάκης διαθέτει 15ετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων. Η επαγγελματική του σχέση με τη Wind Hellas ξεκίνησε το 2002. Από τότε ανέλαβε σταδιακά διαφορετικές θέσεις ευθύνης στο τμήμα πωλήσεων. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων καρτοκινητής.
Κώστας Πρωτονοτάριος Ο Κώστας Πρωτονοτάριος, από το 2010 κατέχει την θέση του Area Sales Manager στην εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ Ελλάς AE, μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα, στην αγορά του μαρμάρου.
Νίκος Σαχίνης Ο Νίκος Σαχίνης, έχει εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών / πληροφορικής και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως Computer Logic, Sony, UUNET, Tellas, Totalsoft & Entersoft, κυρίως σε εμπορικούς και διοικητικούς τομείς.
Μάριος Σίνας Ο Μάριος Σίνας, έχει 18 έτη συνολικής επαγγελματικής εμπειρίας, εκ των οποίων τα 13 έτη αφορούν σε διευθυντικές θέσεις διοίκησης πωλήσεων. Τα πρώτα βήματά του στον χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων (KPMG Hellas SA, Remaco SA) του έδωσαν το υπόβαθρο για να αποτελέσει βασικό στέλεχος για την ίδρυση και ανάπτυξη της εταιρείας Regate AE, η οποία είναι από τις πλέον καταξιωμένες και ηγέτιδες εταιρείες στο κλάδο του Enterprise Mobility.
Αναστάσιος Σπανίδης O Αναστάσιος Σπανίδης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y – International Interactive Agency, την οποία ίδρυσε πριν 15 χρόνια και η οποία διαθέτει διευρυμένο portfolio από ηλεκτρονικά καταστήματα B2C, B2B, καθώς και από large scale custom εφαρμογές, σε ποικίλους επαγγελματικούς τομείς.
  • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ